כל העינין של חוסר מוטיבציה בעבודה נובע מבוס רשע
ועז שיש בוס רשע ומרושע זה דוחף אמון אנשים לחפש עבודה מהבית

וגם תקבל יותר מושג על הכישורים הנדרשים כדי שיוכל למקד את חיפוש העבודה שלך יותר טוב,
בדרך כלל עבודה מ הבית גורמת לנו לשינוי דרסטי בחיים היום יומיים שלנו

מה שרצוי לעשות זה לחפש במאגר עבודה כל יום, למקד את החיפוש למיצוי
היכולות שלך והדרישות שלך כמה שיותר, אין טעם לעבוד במשהו שהוא מתחת ליכולות שלך ולא משלם מספיק.

תחילת התהליך של עבודה מ הבית הוא תהליך שבוא אנחנו מחפשים עבודה נוספת
ו לאט לאט עוזבים את העבודה אצל הבוס.
חשוב מאוד לציין כמה שיותר פרטים לגבי הכישורים התעסוקתיים שלך כי זה יכול לפתוח לך מגבן עבודות ואפשרויות שאולי לא חשבנו לעשות בכלל.
צריך לבוא בראש פתוח לעבודות מ הסוג הזה כי הרבה עבודות הם מהסוג של פשוט אין להם תפקידים קלים
ואתה פשוט מתעסק בעבודה שלא תמיד צריך אותך 24\7 עבודה מסוימת שיכולה להיות לך לקרירה
הרבה פעמים אפשר למצוא את עצמנו עובדים בעבודה שלא כיף לנו שאנחנו לא ממצאים את הצמנו והכי גרוע שאנחנו שונאים את הבוס
לכן אל תהיה נעול על עבודה רגילה או על עבודה, אם אנשים
ואם אתה לומד אז תעשה משהו אז פחות לעבוד אם אנשים כי זה מוריד את הכח לילמוד באופן זמני
תעקוב אחרי עבודות ת שהגשת מועמדות בזמנך החופשי ותשאל אותו מה קורה עם זלעבודה מ הבית לא משנה באיזה תחום בסוף של עיניין זה מאוד עוזר ש שאתה מחפש עבודה
וזה מגדיל לך את הסיכויים למצוא עבודה ובפרט עבודה שממצה את היכולות שלך
.
אתה יכול במקביל גם לחפש עבודה רגיל אם אנשים לא בטוח שתמצא את אצמך
בעקבות התהליך
ב חיפוש העבודה מ הבית וחשבתם על דברים חדשים שלפני זה לא לקחת בחשבון בעבודה
אם כל הבלגן בעבודה הרגילה אם הבוסים רשעים שמחייבים או תנו עבודה בחגים
בימי ה בחול של המועד שאסור
זה מאוד קשה לעבוד בחגים ו בחול המועד שאסור זה עבירה על דיני עבודה
תמיד ליזכור עבודה מ הבית זה גם קשה אבל כיף לא נורמלי

עבודה מהבית מאפשרת ניצול זמן מירבי, היום המדיה תופסת זמן רחב מאוד בחיינו, ואנחנו מרותקים למסכים, ומנסים להיגמל מההתמכרות הלא בריאה הזו, וכמו אחרי אכילת שוקולד בכמות גבוהה התסכול והאשמה העצמית בסיום האכילה, כך האשמה עולה גם בצפייה במסך, מה גם שאנחנו מנסים לחנך את יילדנו לא לשבת תקועים מול המסך הרבה זמן, זה גורם ניוון של המוח, ולעצלנות, שלא נדבר על המסרים השלילים וההפחדות שאנחנו קולטים מהצפייה בסרטים ובמדיה, כאשר אנחנו בוחרים לעבוד מהבית דרך המדיה, אנחנו בעצם מתעלים את ההתמכרות למסך לטוב, והופכים את הזמן היקר הזה לזמן עבודה מוצלח ויעיל מאוד.

וכך אנחנו מהווים דוגמא ליילדנו שניתן לנצל את המדיה להמון עשיית טוב, ולנהל את הזמן והכוחות שלנו לטוב, במקום ליצור זמן כואב ומציק של הנאה באותו רגע וצער על כך מאוחר יותר, כדי ללמוד את הנושא לעומק יותר שאלתי אישה שסובלת נפשית מאוד מקשיים רבים ועברה מהתמכרות לצפייה ברשת את שעות המדיה לזמן עבודה רווחי מה בדיוק התהליך שהיא עברה, וזה מה שהיא תיארה לי: בגלל הכאב הנפשי שעברתי בעקבות ניסיון אונס קבוצתי מזעזע שחוויתי, שגרם לי לצלקות נפשיות קשות, הפכתי למכורת מדיה, הייתי שעות מול סדרות/נטפליקס/ צפיה בפייסבוק/אווטסטפ/אינסטגרם בעצם הזמן מול המסך גרם לי להשכיח את הכאב,ב זמן ההתעסקות במדיה בעצם לא כאב לי, אני אישה דתיה ככה שבשבתות איני יכולה להיות חשופה למדיה, ובזמן שהפלאפון מכובה הכאבים מתחזקים, הקולות והחרדות תוקפות אותי.

הלכתי לטיפולים רבים שעזרו מעט, אבל עדיין לא פתרו את ההתמכרות, מקרה צפיתי בסרטון המסביר על עבודה מהבית, ומאז ראיתי כי טוב! במקום לבזבז את זמני לריק, הפכתי את שעות ההתמכרות האלה לשעות עבודה לכל דבר, וזה פשוט עושה לי טוב, וגם מהווה דוגמא אישית לילדי, אין יותר אמא מכורה למסך ,יש אמא עובדת.

זה עזר לי מאוד גם ברמה הכלכלית, וזה אפשר לתת לילדי את מה שהם זקוקים לו, אין יותר אין כסף לחוגים, טיולים, בגדים כאלה ואחרים, ב"ה יש ובשפע.

הניצול של הזמנים לעשיה ולעבודה מהבית מדהימים אותי כל פעם מחדש, כי היכולת לנצל זמנים שהיו עוברים ממש בסתם ובכלום להפוך זאת לזמן יעיל לעבודה פשוט הפכו אותי למאושרת, פתאום אני מרגישה סיפוק הצלחה, מגלה בעצמי את החוזקות, והנה אני יכולה אני מסוגלת, אני טובה אני עושה טוב.

לפעמים זה מזכיר לי את התיעול של המתוק-במקום סתם לאכול שוקולד משמין ולא ברא-אני יכולה לאכול תמר עם שקדים וליהנות מזה כי זה טעים לי, ולהרגיש טוב עם עצמי בזמן האכילה וגם לאחריה.

אנשים רבים שואלים אותי על העבודה מהבית ואומרים לי שאני אישה מעוררת השראה, וזה מדהים שאין שהפכתי את הכאבים והתסכולים שלי לטוב זה ממש מעורר קינאה,

עכשיו אני מנצלת את הכאבים לטוב לדוגמא: בזמן נדודיי שינה שאני מבינה שכבר לא אצליח לישון אני עובדת בשעות האלו ומרגישה סיפוק וטוב ואז אני נרדמת עם חיוך.

אני מתעוררת לפעמים ב5 בבוקר- ובמקום לחכות שהשמש תעלה אני פשוט עובדת…. בזמן המתנה לרופא, בזמן נסיעה באוטובוס, זמנים שיכלו להיות זמנים ללא מעש, אני מוצאת את עצמי פשוט עובדת בהם.

וזו תחושה נהדרת של ניצול זמן מירבי"

בשיחה עם אותה אישה מהממת העלתה בי חיוך ושמחה, וגרמה לי לרצות גם להתחיל לעבוד מהבית, פתאום חשבתי על זה שהחיים כלכך יקרים, ויש לא מעט זמנים מבוזבזים שאפשר לנצל אותם לעוד כמה שעות עבודה מוצלחות וטובות, זה אפשרי לעבוד מהבית קבוע, כתוספת לשעות העבודה, וגם באופן זמני, כשיש הוצאה לוחצת.

אם יצא לכם לחשוב האם עבודה מהבית יכולה להתאים לכם ולהוות שינוי מרענן ומטיב שיעניק לחיי העבודה שלכם קצת יותר ריגוש, מוטיבציה וסיפוק, אז כדאי לכם לקרוא ולהבין מזה המושג הזה שנקרא ״עבודה מהבית״, למה הוא נכנס לחיינו בדרמטיות שכזו ובעיקר, מדוע עליכם לעשות צעד ראשון בתחום הזה ולהתחיל למצוא לעצמכם עבודה מהבית.
עבודה מהבית היא תחום עתיק יומין, שנכנס לחיינו וכבש את ליבנו בעיקר בשל צל מגפת הקורונה.
בתקופה שבה המין האנושי צמא לחום וחיבוק הדדי ומנחם ושהריחוק החברתי הולך ומתגבר, עבודה מהבית זהו שלב בלתי נמנע.
מקומות העסקה רבים קפצו על הפתרון המרתק הזה של עבודה מהבית או עבודה מרחוק בכדי להפוך את תקופת הקורונה העמוסה בלחצים נפשיים ועמוס כלכלי והגיעו למסקנה שעבודה מהבית מספקת את פתרונות שני הצדדים.
עבודה מהבית בזמנים כאלו מעניקה רציפות תפקודית של בית העסק או החברה בה העובד מועסק ובכך הוא מספק לחברה אפשרות להמשך קיומה ורווחיה גם בשגרה מאתגרת.
בנוסף ליתרון המשמעותי שמספקת עבודה מהבית לחברה, יתרון נוסף שעבודה מהבית מעניקה הוא יתרון לעובד.
כאשר עובד ממשיך לעסוק בתפקידו, לשמור על ניסיונו ועל זיכרונו ״חם״, הוא מפתח את עצמו ובונה ניסיון עשיר וחזק יותר.
צד נוסף ליתרון העובד הוא שברגע שהעבודה מתבצעת בתנאים שונים, לדוגמה, ביצוע עבודה מהבית או מאזור נוח פחות כמו במהלך נסיעה ברכבת או תוך כדי פגישה עם חבר בבית הקפה, מתקבלות תוצאות יצירתיות יותר שמקנות לעובד ולחברה צד אחר ולעיתים מוצלח יותר של העבודה.
עבודה מהבית מסגלת תכונות שמשפרות את ביצועי העובד ורווחתו.
כיום, קצת יותר משנה להיחלשות מגפת הקורונה ושנתיים לאחר תום הסגרים וחוקי הבידוד והריחוק החברתי עדיין עובדים רבים מעדיפים ונשארו במתכונת עבודה מהבית.
למה? אתם שואלים את עצמכם? האם הם לא התגעגעו לעבוד מהמשרד? לעבוד יחד עם חברי המשרד?
אז כנראה שלא ממש.
עבודה מהבית נמצאה יעילה יותר מעבודה במשרד במספר פרמטרים חשובים שמעניקים לעבודה מהבית יתרון משמעותי ויחסי על עבודה מהמשרד או ממקום העבודה הקבוע.
יתרון ראשון של עבודה מהבית על פני עבודה מהמשרד הוא יתרון הגיוון.
כאשר עובד נמצא במקום העבודה שלו במצב קבוע וסטטי לתקופה ארוכה, לא מן הנמנע שייווצרו אצלו תהליכים של שחיקה וחוסר חשק וסיפוק.
עובד שמשנה את מקום עבודתו, מפעיל את הראש בניסיון למציאת המקום האידאלי עבורו לעבוד תוך התאמצות בחיפוש אחר פתרונות למטלות שבמקרים בו היה במשרד, כנראה שהעבודה הייתה מתבצעת על ידי עובד אחר כדי לא לשבור את הראש.
אך כאשר העובד נמצא בסביבה שבה הוא יכול לאתגר את עצמו, להקנות זמן לביצוע מטלות מסובכות יותר שדורשות מאמץ רב יותר או חשיבה מחוץ לקופסה, עבודה מהבית מאפשרת לו את זה ללא לחץ מתמיד אל מול המנהלים ומציאת הפתרון ללא תלות באדם ותיק או מנוסה יותר.
אז אם אחרי שקראתם קצת על היתרונות שמעניקה עבודה מהבית על פני עבודה מהמשרד הקבוע נכנס בכם החשק לעבוד מהבית, אתם לא לבד.
כמות מחפשי העבודה מהבית לאחר תקופת הקורונה הלכה והתעצמה, ואיך אפשר להאשים את הנתונים האלו אם כל היתרונות מראים שעבודה מהבית נותנת הספקים וביצועים טובים כמעט בכל ענף.
לסיכום, עבודה מהבית הוא תחום שגדל מאוד בתקופה האחרונה וממשיך לגדול ולהתרווח לשווקים גדולים ומקומות עבודה רבים יותר, גם כאלה שלא חשבו בעבר כי אפשר לעבוד גם מהבית במקצוע שלהם.

כל אחד מיאתנו רוצה לזכות בפיס. זה חלום חלום רחוק אבל כל אחד רוצה ומדמיין לעצמו מתי יגיע הזמן ואזכה בזה
מה גודל החשק לזכות בזה? והתשובה היא כי אדם לא רוצה לעבוד ליגעות ולחיות תחת לחץ של זמן ןשל כסף ושהמנהל יהיה מרוצה ממך
זה עול זה כבד כי הוא בעצם מצמם אותך לתוך מסגרת
אבל רק תדע כי החלום לא רחוק ממך. החלום נמצא בידך גם בלי קניית טופס המספרים של הפוטו
כי העבודה מהבית הוא בדיוק פיס גם שאין עול של כסף כי האפשרות רבות לרב ואתה תמצא הרבה דברים בכל מובן עם הכנסות מאוד יפות. וגם שאין עליך מנהל שמקפיד וסופר כל דקה ושניה שאתה נכנס ויוצא.
ואין בזה יגיעה כי זה הולך עם חשק ורצון לפעול ולעשות משהוא טוב עבור החיים
ויכול להיות שלהפך, יכול להיות שלעבוד מהבית הוא יותר טוב מפיס.
כי אדם עשיר אין מה לעשות שהוא חושב לעצמו למה לי לצאת מהבית ולעבוד הרי יש לי כבר הרבה כסף אז אין לו מה לעשות אז הוא חושב למה לי לקום מה יש לי לעשות בעולם פה וזה שובר אותו שאין לו סיפוק והוא מרגיש שהוא לא שוה כלום.
אבל אדם שיש לו עבודה מהבית זה בדיוק להיפך כי צריך את הכסף והוא רוצה לקום ולעבוד ויש לו את הסיפוק והחשק שיש ל איזה מטרה פה בעולם לחיות.
ויש לו גם הרבה סיפוק מזה כי זה מכניס לו הרבה כסף והוא מרוצה כי יש לו בחירה טובה הוא נעול כאן על כלום אף אחד לא אומר לו מה לעשות והוא המנהל של עצמו.
כיהעבודה מהבית הוא דבר רב ממדי אין פה מסגרת ואין כאן עבודה כפויה זה עבודה חופשית עבודה של כפיות ורוממות רוח. אתה יכול לחפש באינטרנט יש הרבה סוגים של עבודות יש של בקלדות ויש של הקלדת נתןנים ויש של מזכירות של עניית טלונים ויש של שיחות יוצאות שיכול להיות שזה יותר קשה קצת אבל אתה מככניס יותר.
כל אחד והבחירה שלו והיכולת שלו הוא מתיישב על המחשב ובוחר לו את העבודה שבוא מעוניין ואת קצב העבודה שלו בלי חיוב של תוצאה וקביעות בבית כי זה מנוהל מעצמו זה מנוהל מאילך כי אין אדם שלא רוצה כסף ולא מעוניין לעבוד בעבודה שהוא יכול לעמוד בה ושהא בחר בה כי זה טוב בשבילו ולא קשה בבחירה הזה.
ואם הוא באמת רואה שזה כן קשה לו הוא לא צריך לצאת משום עבודה הוא לא נהיה מבוטל כי הוא תמיד יוכל להסתדר. הוא תמיד יוכל למצוא עבודה מוחלפת כי הבחיהר הוא הרבה ישד הום מאות עובדים ומעבידים שמחפשים עובדים אם הם ירצו באמת לעבוד.
ובמקומות מסויימים זה יכול להיות גם יותר טוב מהעבדה פשוטה שהוא יוצא לעבודה וגם המצב רוח הוא לגמרי שונה.
ויש על זה מחקרים שונים שמראים כי האנשים שעובדים מהבית הם אנשים יותר שמחים ומאושרים והמחקר משאל למה הם יותר מרוצים? והתשובה היא כי הם מספיקים יותר ומרויחים יותר ויש להם הרבה יותר יכולות שאדם שלא עובד בזה אינ ו יכול להרשות לעצמו וזה מפריע לשמחתו וזה נוגד לרצונו. והסקר מכריע כי אינו מרוצה כמו האדם שהוא עובד מהבית.

הקסם הפנימי של עבודה מהבית הוא משהו שאנשים רבים למדו להעריך במהלך השנים. עבודה מהבית יכולה לספק מידה רבה של חופש וגמישות תוך מתן אפשרות לאנשים להישאר פרודוקטיביים ומקושרים לעבודה ולעמיתיהם. עם זאת, חשוב להבין את הקסם הפנימי בעבודה מהבית ואת היתרונות השונים הנלווים להגדרה זו.

Tags :
Share This :